Welkom
Vanuit de fabriek in Duitsland wordt met ambachtelijke perfectie gewerkt en onze deskundige, technische know-how onderstreept de kwaliteit.
Van stijlvolle monumentale kozijnen via klassieke, rechte glazen deuren tot strakke moderne voorgevels. Alles kan van dubbelwandig- tot gepantserd glas voorzien worden. Afhankelijk van de eis van de klant kunnen er houten of kunststof kozijnen, al dan niet met de vereiste beveiligingen, geleverd worden.
 
Of het nu om gefreesde houten- of kunststof kozijnen gaat, alles wordt grondig bewerkt met coatings waarna er drie maal gespoten wordt met dekkende- of transparante Sikkens lakken. Alle leveringen geschieden rechtstreeks van de fabriek naar de klant, hetgeen tijd en geld bespaart
 
Naast kozijnen doet Medhurst onderhoud ook andere klussen. We hebben zorgvuldig opgebouwde ervaring en kunnen u helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om de bouw van uw huis. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte locatie, het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis tot en met de aanleg van de tuin!